
"כשבריאות ואיכות נפגשים"

כל ישראלי שיפתח את המקרר בביתו ימצא טחינה או חלבה ואפילו טוב יותר - גם וגם!
אתם יודעים, בשביל הארוחה ובשביל הקינוח... ואם לא מצאתם, זה רק כי אולי אצלכם בבית שומרים את כל זה במזווה...
בכל אופן, את סיפור האהבה שקיים בין המדינה שלנו לבין מוצריו הטעימים של השומשום - כל ישראלי מכיר.
אצלנו בחברה רצה שמועה שקשר קוסמי קושר בין השניים, אבל כנראה שרק נוכל לשער.
אולי הכל התחיל כשנה לפני הקמתה של מדינת ישראל, שנת 1947 בה הוקם מפעל לייצור טחינה גולמית וחלבה בשם עדן; ומאז הזיקה הזו בין הישראלי המצוי לתוצריו של השומשום רק העמיקה והתרחבה...
בשנת 1991 נרכש המפעל הקטן על ידי האחים ירון ונחמיה גלעדי והפך לחברת בוטיק משפחתית הממוקמת בלב המדינה ונושאת את השם שמלווה אותה עד היום: "עדן תעשיות חלבה, טחינה, ממתקים ומזון (1992) בע"מ."
החברה הינה מהוותיקות בארץ שיודעת לעשות פלאים מהשומשום - ולהביא אל המדפים שלכם את הטחינה הגולמית, החלבה והתרכיזים האיכותיים ביותר! כל כך איכותיים, שהחברה משווקת את מוצריה לא רק לשוק הסיטונאי והשוק המוסדי באריזות מוסדיות בארץ - אלא גם למקומות רבים בעולם, כמו ארה"ב, אירופה, אנגליה, ודרום אפריקה.
החל מגרגירי השומשום המשובחים שמגיעים כל הדרך מאתיופיה, נבחרים בקפידה ע"י הבעלים וידועים בעולם כולו בזכות מתיקותם ונקיונם – עד לשלב בו הם הופכים למאכלים הטעימים שכולנו מכירים, כל נוצרי החברה הינם בהשגחת הבד"צ של העדה החרדית ירושלים וכן בהכשר של הרבנות המקומית, יחד עם חיי מדף ארוכים מאוד וטריות שנשמרת, כמו מרגע פתיחת העטיפה...
המפעל הוסצך לייצור תחת תקן – ISO 9001 : 2015.
כבר למעלה מ-40 שנה שהצוות של "עדן" משקיע את כל לבו במוצר. לא סתם ישנם עובדים הנמצאים יותר מ-20 שנה: משפחה אמיתית ומתוקה. צוות "עדן" מזמין אתכם להצטרף למשפחה, להמשיך ליהנות מיחסי הגומלין הבריאים והייחודיים עם מתנותיו של הטבע ולגלות את טעם גן-העדן...
נ.ב. – כשגרירים של רצון טוב, זה הזמן
לפתור אחת ולתמיד את הסכסוך הנצחי:
האם לשמור טחינה גולמית וחלבה במקרר
או במזווה?
התשובה היא: כדי למנוע מגע של לחות
אשר מזיקה לטעם, לאיכות ולאורך חיי המדף
של המוצר, יש לשמור את הטחינה הגולמית
והחלווה במזווה. לבריאות ובתיאבון!